Şehit Ailesi Ziyareti Yapıldı

Orhangazi Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Şehit Piyade Kıdemli Üsteğmen İbrahim ÇETİN 'in ailesini ziyaret etti.

15.12.1998 tarihinde PKK terör örgütüyle çıkan bir çatışmada şehit olan Piyade Kıdemli Üsteğmen İbrahim ÇETIN' in Orhangazi Ortaokulundan  mezun olduğu belirtildi.

Milletimizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canını feda eden şehidimizin kardeşine sevgi ve minnet duygularımızı yansıtan bir çiçek sunuldu.

Ziyaret sırasında şehitliğin önemi, şehit annesi ve babası olmanın gururu, vatan ve millet sevgisi, vatansızlığın bir milleti nasıl felaketlere sürükleyeceği konuları konuşuldu.15 Temmuz 2016 darbe girişimi sırasında şehit olanların anne ve babalarının "Evlatsız olunur ama vatansız olunmaz." sözleri hatırlandı.Tüm şehitlerimize karşı duyulan minnet ve rahmet duyguları dile getirildi.

05.12.2021 214